انتخاب سردبیر
صدای ماندگار؛

شهید ردانی‌پور با اشاره به جنایات اسرائیل و آمریکا علیه کودکان فلسطینی و لبنانی، سکوت را جایز ندانسته و وظیفه اصلی مسلمانان را ایستادگی در برابر ظالمان و نمایش «قدرت اسلام» می‌داند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت های سپاه، شهید مصطفی ردانی‌پور در حین عملیات رمضان در تاریخ بیست‌وهفتم تیرماه سال 1361 قرارگاه فتح با استناد به حدیثی از امام صادق (ع)، مرز مسلمانی را نه در ادعا، که در عمل به یاری مظلومان تعریف می‌کند و تأکید می‌کند که این وظیفه، مرز نمی‌شناسد و شامل هر مظلومی، فارغ از دین و مذهبش می‌شود.

در این صوت می‌شنویم:

«الان کلمه لااله‌الاالله در همه دنیا پابرجا است؟

امام صادق می‌فرمایند: اگر یک مظلومی از گوشه‌ای از دنیا فریاد زد «ای مسلمان‌ها به دادم برسید» و کسی جوابشو نداد، مسلمانی شنید و جوابشو نداد، او مسلمان نیست.

نفرمودند اگر مسلمانی فریاد زد، فرمودند اگر مظلومی...

وظیفه ما نیست که طفل‌های معصوم و بی‌گناه فلسطینی و لبنانی را نجات بدهیم؟ از زیر چکمه‌های اسرائیل و آمریکا بیرون بکشیم؟

وظیفه آنها هست که برای تأمین شهواتشان و دنیاشان، مسلمان‌ها را قلع و قمع بکنند. اما وظیفه ما نیست در برابر اینها بایستیم و قدرت اسلام را به آنها نشان دهیم؟

خب وظیفه ما است. این ایده ماست. این مرام ماست.»

لینک کوتاه :
کد خبر : 4292